Vinterhygge

Når sæsonen er slut og vi alle er flyttet hjem til vore lune boliger, langt fra havearbejde og sommerhygge i kolonihaven, så er der måske ikke mange, som tænker på at der faktisk stadig er liv herude i den mørke, kolde koloni.

Men det er der.

Mange kigger forbi på ugentlig basis - nogle er endda på daglig visit for at fodre fugle eller katte eller blot for at sludre med andre, der også har lagt vejen forbi.

Midt i mørket lyser Marketenderiet op nogle timer onsdag og fredag sidst på eftermiddagen og om lørdagen omkring frokosttid.  

Om lørdagen har der i mange år været tradition for at spille på døde duer kl. 13:00, hvilket er blevet lidt af et tilløbsstykke - både for de som spiller og for de, som bare gerne vil hygge sig lidt med andre kolonister udenfor sæsonen.

Derfor blev der i 2018 taget initiativ til at rykke lørdagshyggen ind i foreningens fælleshus, som er opvarmet til lejligheden.

Dette blev så vel modtaget, at vinterhyggen om lørdagen nu er at finde i fælleshuset, hvor der hygges med døde duer, billard og en kop øl, vin eller en sodavand i det lune lokale.

Der er også mulighed for at blot at sætte sig godt til rette og læse en af de mange bøger fra bogreolen i fælleshuset eller hvad med en gang bordfodbold?

Kig forbi - det er bare hyggeligt.